Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Разработка на уеб сайтове, онлайн магазини и уеб платформи

Създай свое собствено бъдеще

Достигнете до повече клиенти

Покажи своя бизнес в онлайн пространството и виж колко нови потенциални клиенти те чакат там.

Уеб сайт

Изграждането на уеб сайт е от изключително значение за успеха на Вашият бизнес. Нашият екип разработва ефективни уеб сайтове, изцяло ориентирани към Вашите потребителите.

Повече

Онлайн магазин

Онлайн магазинът е възможност да покажете продуктите и услугите си на възможно най-много клиенти. Изработените от нас електронни магазини са модерни и отлично структурирани.

Повече

Уеб платформа

Уеб базираната платформа ще Ви даде възможност да разгърнете потенциала на своя бизнес. Създадените от нас платформи се изработват по последни технологични и маркетинг изисквания.

Повече

Процес на разработка

Дизайнът е важен и ключов за това колко бързо могат посетителите да намерят това, което търсят. От друга страна това е и първото нещо, което прави впечатление и привлича потребителя да остане онлайн. Ние от Daniel Standard обръщаме голямо внимание на естетиката, организацията и акцентът на Вашият сайт.

design процес

Процесът по изработка е съчетание от индивидуално създадена архитектура, красив и функционален дизайн и отлично структуриран код. Целта ни е да създадем за Вас продукт с идентичност, визия и история и да удовлетворим не само Вас, но и Вашите клиенти. Бизнесът е там, където са потребителите, а днес те са онлайн.

development процес

Красив дизайн на всички устройства

Всички продукти, които разработваме се създават с адаптивен уеб дизайн, който помага съдържанието на Вашият фирмен сайт, онлайн магазин или уеб платформа да се визуализира по един и същи начин както на компютър, така и на всички останали мобилни устройства.